ruseng

Meie Tallinna kauplus on avatud iga päev, sealhulgas riigipühadel ja puhkepäevadel.

Digit. rehvipumpamise püstol 0.5-12bar wonder 2010. voolik 1.5m. 1/4" sisek bspt

HindKoodÜhikErinevusKogus
230,52 € AV00236353 +    -
SVEA järelmaks
12,51 € kuus, 21 kuud, sissemakse 11,53 € (5%)
"Inflator Digital 2010" 
Wonderi uue digitaalse rehvipumpamismanomeetri eelisteks on ülim täpsus. ekstra suur ekraan ja Wonderi analoogmõõturite töökindlus. Kogu arendustöö ja tootmine on läbi viidud Itaalias Cremona tehases. testimine akrediteeritud euroopa laborites (sertifitseeritud vastavalt EN 12645:2014 standarditele ja Prantsuse NF R 63-302 standardile koos LNE - 37300 vastavussertifikaadiga). Lisaks laboritele on uut mõõturit 2 aastase tootearendustöö käigus testitud oma ala professionaalide juures - rehvitöökodades. kus prototüübid pandi proovile nii suve- kui ka talvetingimustes. et koguda väärtuslikku vahetut tagasisidet. arvamusi ja teavet. Töökindluse tagamiseks on kasutatud ainult sertifitseeritud ja kvaliteetseid komponente Itaalia tarnijatelt. Arendustöös oli eraldi tähelepanu all elektroonika projekt - kogu tarkvara arendamine ja seadistamine sai teostatud oma ala professionaalide poolt. mis võimaldas luua optimeeritud toote vastavalt kasutajate tegelikele vajadustele.

Omadused ja eelised:
Suur ekraan ja suured numbrid lihtsustavad näidu lugemist. Lai mõõtevahemik - 0.5-12 bar ja sajandiku täpsusega (0.01) näit. Komplektis kaks vahetatavat patareid (CR2450 3V). automaatne sisse-ja väljalülitamine. Täpne rõhu tuvastamine on garanteeritud erinevatel temperatuuridel. Seade on kaitstud vee ja tolmu eest omades IP55 reitingut. mis ületab standardis EN 12645:2014 nõutut. Tänu kasutatavatele materjalidele ja juba järele proovitud mehaanilistele komponentidele. messingust liitmikele ja kummist kaitsele. on seade vastupidav intensiivsele kasutamisele. Erilist tähelepanu on pööratud keskonnasõbralikkusele - pumpaja on täielikult lahti võetav. et oleks võimalik iga detail täielikult ja õigesti utiliseerida. Kõik materjalid testitakse Wonderi laborites vastavalt ettevõtte poliitikale (UNI EN ISO 14001 sertifitseerimissüsteem). Uue seadme on kujundanud tippdisainer Giulio Iacchetti. kes on olnud disaineriks erinevatele kaubamärkidele nagu nt. Alessi. Moleskine. Molteni. Artemide. Coop ja Gibson. 

Tehniline info:
  • Mõõtmisvahemik 0.5-12 bar
  • Lugemistäpsus 0.01 bar
  • Kasutamistemperatuur -10°C kuni 40°C 
  • Maksimaalne õhu läbivool 66 m3/h @ 10 bar
  • Maksimaalne lubatud sisendrõhk 16 bar
  • Vee- ja tolmu kaitse IP55 

NB! Ei sobi pumpamiseks ja rõhu mõõtmiseks veega või muude vedelikega täidetud (ka hermeetik) rehvidele. Suruõhusüsteemis ei tohi olla liigset niiskust. Rehvi täitmise ajaks lülitatakse mõõtesüsteem automaatselt välja - kui pumpamine on peatatud. aktiveerib rehvi rõhk näidiku.
Küsi toote kohta lisainfot
Nimi:
E-post:
Kommentaar:
  Tühista