esteng

Meie Tallinna kauplus on avatud iga päev, sealhulgas riigipühadel ja puhkepäevadel.

245/45r20 103y xl azenis fk520 falken (mfs) (50.21)

HindKoodÜhikErinevusKogus
325,37 € AV00229045 +    -
SVEA järelmaks
12,90 € kuus, 30 kuud, sissemakse 16,27 € (5%)
Falkeni preemiumklassi rehvide UHP-seeria tippmudel AZENIS FK520 on saadaqval al. 2022 a kevadest. Kõik FK520 seeria rehvid on Y (300 km/h) kiiruklassile vastavad. mõned mõõdud on peale testimist ja tehnilist kinnitust lubatud ka kiirustel üle 300 km/h.
 
Laiaulatuslikud kogemused mootorispordis. juurdepääs kõige uuenduslikematele materjalidele ja tehnoloogiale. on Falkenile heaks baasiks ja suureks eeliseks. et luua tippklassi rehve. mis pakuvad kasutajale tippklassi sõiduomadusi ja  maksimaalset sõiduturvalisust.
Aramiidiga tugevdatud. nagu paljud motospordimaailmas kasutatavad rehvid. on Falken AZENIS FK520 struktuurselt tugevam ja on vähem tõenäoline. et see deformeerub. See tagab ka suurema sõidustabiilsuse ja täpsema roolitunnetuse. Rakendades uudseid tehnoloogilisi- ja disaini lahendusi on õnnestunud rehvi kaalu eelkäijaga võrreldes 10% vähendada. Tänu kaalu vähendamisele väheneb sõiduki vedrustamata mass ja veeretakistus. mis suurendab kütusesäästlikkust. Uute arenduste tõhusus väljendub ka rehvi silmapaistvas sooritusvõimes nii märgades kui ka kuivades tingimustes. Esmakordselt seeriatootmisse mineva "Diamond Cut" mustriploki servade ja mürasummutavate elementidega turvise disaini välja töötamiseks kasutasid Falkeni insenerid täiustatud 4D nano-simulatsioonitehnoloogiat. Rehvide kontaktpind on optimeeritud nii. et see säiliks ühtlasena kogu rehvi kasutusaja vältel.
Küsi toote kohta lisainfot
Nimi:
е-мейл:
Kommentaar:
  Tühista